Збори священиків благочиння

DSCN3599З Благословіння Блаженнішого Онуфрія, Митрополита Київського і всієї України в храмі Успіння Пресвятої Богородиці с.Термахівка відбулися збори священиків Поліського благочиння. Під головуванням благочинного Поліського благочиння протоієрея Іоанна Токарука обговорено документи Архієрейської наради Руської православної церкви та питання церковного життя на приходах.

У прощену неділю у храмі Успіння Пресвятої Богородиці проведено збори регентів та активних прихожан храмів благочиння (по 2-3 чоловіка з прихода).

  Загальними зборами священників ,регентів,активних членів парафіяльних рад завершилась підготовка до Великого посту в Поліському благочинні.Після вечірньої з чином прощення всі присутні представники парафій Поліського церковного округу в храмі Успіння Пресвятої Богородиці села Термахівка підбили підсумки минулого року та обговорили питання пов’язані з безпекою, утриманням  храмів та соціального служіння парафій.Головуючий на зібранні благочинний Поліського благочиння протоієрей Іоанн Токарук відповів на запитання присутніх та побажав Божої допомоги  в трудах у дні Великого посту.

Після зібрання всі бажаючі покуштували млинцями та поздоровили один одного з Масляною.

DSCN3599OLYMPUS DIGITAL CAMERA ).

На фото: збори священиків; зібрання регентів.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(201)

Комментирование запрещено

  • Помітили помилку?

    Виділіть текст з помилкою і натисніть клавіші Ctrl+Enter або кнопку:

    Дякуємо за допомогу!